Menu

Senior dating på nettet er verdens bedste forretningsmodel.

oktober 14, 2016 - Internet og hjemmesider
Senior dating på nettet er verdens bedste forretningsmodel.

Læser man denne artikel på Berlingske omkring Ældre på internettet, får man meget kort af vide, hvorfor det egentlig er at senior dating er blevet en så stor ting de senere år. Samtidigt har jeg en meget klar teori om, at det vil blive en helt ufatteligt stor niche i løbet af de kommende år.

Helt konkret skyldes det både at de ældre er blevet langt mere klar til at benytte sig af nettet, men samtidigt også at det er en ny generation som er ved at blive gamle og at der kommer flere og flere ensomme, ældre i landet. Du kan læse meget mere om mine betragninger i forhold til senior dating her.

Ældrebyrden

Den absolut største årsag til at der kommer flere ældre på nettet og derfor også på online dating (senior dating) er helt klart, at der kommer flere ældre.

Vi er i øjeblikket i en periode hvor den gennemsnitlige dansker for hver dag bliver ældre og ældre. Dette skyldes for det første at vi generelt føder for få børn og samtidigt at hver enkelt dansker bliver ældre, før de dør.

Dette betyder, at der er flere ældre og derfor også flere ældre, som ikke har fundet den store kærlighed endnu.

 

Ældre bliver bedre til nettet

En anden årsag til, at senior dating/ældre dating er blevet så stort er, at de ældre er blevet langt bedre til at benytte sig af internettet til forskellige formål. Hjemmesider og computere generelt er blevet langt lettere at benytte og ældre er begyndt at få forståelse for, hvorfor det er at det dersens internet egentlig er meget smart.

Derudover er den nuværende generation ved at blive udskiftet af en yngre generation, som i højere grad har haft IT inde på livet, før de blev gamle.

Senior dating er en god forretning

På grund af disse årsager, er det helt automatisk en vanvittigt god forretning, som alle burde gå ind i. Du arbejder på et område hvor der kommer flere og flere i din målgruppe hver evigt eneste dag og de er alle villige til at bruge penge på at finde kærligheden. Der findes ikke et meget bedre scenarie end dette for succes.