Menu

Hulmursisolering – er dit hus isoleret nok?

juli 6, 2016 - Hus & Hjem

Der findes en lang række fordele ved at isolere sit hus, vi ville her beskrive de væsentlige grunde til at det er en god idé at isolere sit hus grundigt:

Med andre ord, kan det ikke betale sig at lade være, da udgiften til hulmursisoleringen vil blive tjent ind hurtigt igen, generelt bliver udgiften til isoleringen tjent ind igen i løbet af 1-3 år, alt efter hvilken form for opvarmning man benytter og hvor godt huset er isoleret andre steder.

Det er akurat lige som en situation hvor man står overfor at få taget repareret kontra at få et nyt tag. Her vil der oftest også kunne spares en del penge ved blot at få et nyt tag installeret fremfor at reparere endeløst på et gammel slidt tag.

Sådan undersøger du om dit hus er hulmursisoleret

Mange boligejere er ikke klar over hvorvidt deres hus er hulmursisoleret eller ej. Man kan finde ud af det ved en grundig gennemgang af muren, hvor det ofte er muligt at se hvor isoleringen er pustet ind henne. Den bedste måde at undersøge det på, er ved at bore nogle små huller i muren, for at se om der er hulmursisolering eller om der er hulrum bagved muren.

Har du erfaring med hulmursisolering, måske i form af et lavere varmeforbrug, så skriv gerne en kommentar herunder. Skriv gerne dine oplevelser og hvad du eventuelt har sparet på varmeregningen efter du har fået udført hulmursisolering.